Destiny 2 este un joc captivant ce combină abil elemente de trageri în prima persoană cu o poveste complexă și lumea deschisă. Grafica este impresionantă, oferind detalii remarcabile asupra planetelor diverse și a inamicilor inovatori. Modul în care progresezi și obții echipament adaugă o adâncime strategică, iar evenimentele în timp real, cum ar fi asediile publice, aduc oamenii împreună în moduri captivante.

Povestea în Destiny 2 a evoluat semnificativ față de predecesorul său, aducând un sentiment mai profund de urgență și epic. Personajele au personalități mai bine dezvoltate și interacțiunile lor adaugă o notă de umor și dramă. Cu toate acestea, uneori narativa poate părea fragmentată sau dificil de urmărit, lăsând loc pentru îmbunătățiri în coerența poveștii.

Sistemul de combatere este punctul forte al jocului. Fiecare clasă și fiecare armă oferă o varietate captivantă de abilități și strategii, iar modul în care acestea evoluează odată cu noile actualizări menține jocul proaspăt și provocator. Raidurile reprezintă apogeul acestei experiențe, oferind provocări dificile și recompense care merită efortul depus.

Un aspect notabil este extinderea constantă a conținutului prin DLC-uri, care aduc noi misiuni, locații și obiecte. Cu toate acestea, modelul de afaceri bazat pe achiziții suplimentare poate fi dezamăgitor pentru unii jucători. Totuși, merită menționat că unele dintre aceste expansiuni aduc schimbări semnificative și îmbunătățiri în joc, justificând investiția.

Destiny 2 este cu adevărat un joc care evoluează, captivant prin varietatea sa și modul în care aduce comunitatea împreună în explorarea continuă a universului său. Cu toate că nu este fără defecte, este o alegere solidă pentru cei pasionați de jocurile de acțiune multiplayer și cooperativ.